Joke van Hooidonk

Tekenen en schilderen is voor mij een ontdekkingsreis: een zoektocht naar variatie en mogelijkheden in mijzelf en het onderwerp. Mijn werk is een uiting van hoe ik het leven zie en aanvoel. Daarom ben ik steeds op zoek naar thema’s die dicht bij mij liggen, wat ik interessant vind om verder uit te werken. In dit groeiproces hoop ik steeds een stapje verder te gaan en nieuwe inzichten te verwerven, zowel op het vlak van thematiek als techniek. Experimenten met diverse materialen zoals: pastelkrijt, ( kleur) potlood, houtskool, inkt, acrylverf en papiersoorten geven het werk een bepaalde gelaagdheid en zorgen voor nieuwe ontdekkingen. Is er een kunstwerk waar je meer over wilt weten?

Stuur een email naar : jokevanhooidonk@hotmail.com

Klik hier voor meer werk van Joke

Klik hier voor een overzicht van exposities.

Comments are closed